TASKI swingo 755 B Economy BMS

Tehokkuuden ja ketteryyden täydellinen yhdistelmä

Swingo 755 B -koneen käsittely on erittäin helppoa; se liikkuu ketterästi ahtaissakin tiloissa. Koneen kaksoisakseli varmistaa ketteryyden ja kone kääntyy ympäri lähes paikallaan. Tehokkuutta lisää koneen suuri 40 litran vesisäiliö. Pyörävetoisessa mallissa on lisäksi pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD), joka pienentää pesuliuoksen kulutusta ja harventaa aikaa vieviä säiliöiden tyhjennyksiä ja täyttöjä.

Lyömätön pesu- ja kuivaustulos

Patentoitu harjamekanismi antaa tasaisen harjapaineen koko harjan työleveydellä ja lisää näin koneen pesutehoa. Uusi patentoitu V-muotoinen imusuulake tekee loistavan imutuloksen kaikilla lattioilla. Imusuulaketta ei myöskään tarvitse säätää missään olosuhteissa.

Luotettavuus ja kestävyys

Koneen valmistuksessa käytetyt high-tech-materiaalit ja korkealuokkaiset komponentit varmistavat koneen pitkän käyttöiän ja alentavat koneen huolto- ja korjauskustannuksia.

Yksinkertaisuus ja helppo huollettavuus

Päivittäistä kunnossapitoa vaativat osat ovat keltaisia ja ne on helppo irrottaa ilman työkaluja. Koneen hallintalaitteet ovat käyttäjän käsien lähellä ja ohjastaulun kytkimet on merkitty selkein symbolein. Koneen opastus helpottuu ja käyttäjän on helppo omaksua nopeasti koneen oikea käyttö.

tuotetunnus (SKU) 7516825 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

BMS (Battery Management System): Sisäänrakennettu latauslaite ja suljetut huoltovapaat akut. Järjestelmä estää akkujen syväpurkauksen ja valvoo automaattisesti akkujen latausta. Akkujen lataus on helppoa ja niiden elinikä kasvaa.

Power: Pyörävetoisessa mallissa on portaaton nopeudensäätö, eteenpäin maks. 4,5 km/h ja taaksepäin maks. 3 km/h. Pyöräveto parantaa ergonomiaa ja lisää tehokkuutta harjavetoiseen koneeseen verrattuna.

CSD (Cleaning Solution Dosing): Patentoitu pesuliuoksen annostelujärjestelmä antaa valitun määrän pesuliuosta lattianeliömetriä kohti ajonopeudesta riippumatta. Pesunopeuden hidastuessa myös pesuliuoksen määrä vähenee. Näin estetään lammikoiden syntyminen hitaissa käännöksissä ja harvennetaan täyttöjen ja tyhjennysten määrää. CSD takaa jopa 30–50 %:n säästöt veden ja puhdistusaineen kulutuksessa ja lisää tuottavuutta erityisesti kalustetuissa tiloissa.

Lisätiedot

Paino 155 kg
Mitat 116 × 47.5 × 119.5 cm
Tärkeimmät ominaisuudet

Ketteryys ja tehokkuus
Loistava pesu- ja imutulos
Kestävyys ja luotettavuus
Yksinkertainen ja helposti huollettava

Teoreettinen suorituskyky (Eco/Power)

1290 / 1935 m2/h

Työleveys

43 cm

Imusuulakkeen leveys

69 cm

Puhdasvesisäiliön tilavuus

40 l

Likavesisäilön tilavuus

40 l

Nimellisteho

900 W

Jännite

24 V

Akkujen kapasiteetti

50-70 Ah/C5

Ajoaika n. (akuista riippuen)

2 – 2.5 h

Paino käyttövalmiina (Eco/Power)

155/160 kg

Mitat (p x l x k) (ilman imusuulaketta

116×47.5×119.5 cm

Kääntösäde

1.12 m

Harja/vetoalusta

1 x 43 cm

Harjapaino (Eco/Power)

40/43 kg

Pesunopeus (Eco/Power)

3.0 / 4.5 km/h

Latauslaitteen johdon pituus

3 m

Melutaso

58 dB (A)

Sähköinen suojausluokka

I

Hyväksynnät

CE / CB