TASKI® swingo 455 E

Monipuolinen ja kompakti yhdistelmäkone

Kone on pienestä koostaan huolimatta erittäin suorituskykyinen. TASKI swingo 455 sopii hyvän käsiteltävyytensä ansiosta kaikkiin pieniin
ja keskisuuriin kohteisiin ja erityisesti kalustettuihin tiloihin, kuten myymälöihin, keittiöihin, kouluihin ja sairaaloihin. Kaksoisakselin ja ergonomisen ohjausvarren ansiosta koneen käsittely on miellyttävää ja helppoa, mikä edelleen lisää sen suoritustehoa.

Loistava pesu- ja imutulos

TASKI swingo 455 -koneiden suorituskyky ja puhdistustulos ovat aivan omaa luokkaansa. Harjapaine on tasainen koko laikan pinnalla ja patentoitu V-muotoinen imusuulake varmistavat erinomaisen puhdistustuloksen. Imusuulaketta ei myöskään tarvitse enää säätää.

Turvallinen ja yksinkertainen

Monet koneen ominaisuudet yksinkertaistavat ja keventävät työtä. TASKI swingo 455 auttaa käyttäjäänsä, sillä helppokäyttöisten hallintalaitteiden toiminnot oppii nopeasti. Keltaisella merkittyjen huoltokohteiden ansiosta koneen päivittäinen kunnossapito sujuu nopeasti ja helposti, irrotettavan säiliön puhdistus on vaivatonta.

Luotettavuus ja kestävyys

TASKI swingo 455 kone on kestävä ja luotettava kaikissa pesutehtävissä. Koneen valmistuksessa käytetyt hi-tech materiaalit ja korkealuokkaiset komponentit varmistavat koneen pitkän käyttöiän ja alentavat koneen huolto- ja korjauskustannuksia.

tuotetunnus (SKU) 7518534 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 110 × 48 × 92 cm
Tärkeimmät ominaisuudet

Monipuolinen
Loistava pesu- ja imutulos
Turvallinen ja yksinkertainen Luotettava ja kestävä

Teoreettinen suorituskyky

1290 m2/h

Työleveys

43 cm

Imusuulakkeen leveys

69 cm

Puhdas- ja likavesisäiliön tilavuus

22 l/25 l

Jännite

230-240 V/50 Hz

Akkujen kapasiteetti /ajoaika n.

Verkkovirtakäyttöinen

Paino käyttövalmiina

90 kg

Mitat(pxlxk)(ilmanimusuulaketta)

110x48x92cm

Harjapaino

25 kg

Melutaso

68 dB(A)

Verkkojohdon pituus

25 m