TASKI® swingo 350 B Li Ion

Litiumteknologiaa hyödyntävä pieni akkukäyttöinen yhdistelmäkone

TASKI swingo 350 on pieni ja ketterä yhdistelmäkone, joka sopii täydellisesti pienien ahtaiden tilojen puhdistamiseen. TASKI swingo 350 on nyt saatavana myös Li Ion-akkuteknologialla. Litiumteknologia sopii täydellisesti TASKI swingo 350 malliin, sillä se takaa:

Joustavuutta

Uudet Li Ion-akkut lisäväät merkittävästi akkujen kautta saavutettavaa puhdistusaikaa (yli 1 h.) ja mahdollistavat koneen entistä joustavamman ja tehokkaamman käytön. Tämä akkuteknologia sopii täydellisesti TASKI swingo 350-malliin.

Tuottavuutta

Li Ion-akut mahdollistavat lähes jatkuvan käytön – konetta voidaan käyttää myös silloin kun akkuja ei ole ladattu täyteen. Lisäksi akkujen lataus tapahtuu paljon nopeammin kuin geeliakkujen. TASKI swingo 350 Li Ion akkujen täyteen lataaminen vie vain 2,5 tuntia (geeliakut vaativat 6-8 tuntia).

Ergonomisuutta

Li Ion-akut ovat huomattavasti kevyempiä kuin hyytelöakut. TASKI 350 Li Ion voidaan tarvittaessa siirtää ja kuljettaa helposti kohteesta toiseen, sillä se on 17 kg (25 %) keveyempi kuin geeliakuilla varustettu kone.

Kustannustehokkuutta

Li Ion-akut voidaan ladata yli 1000 kertaa (vrt. geeliakuilla n. 500 latauskertaa). Tämä lisää tehokkuutta ja vähentää kohteeseen ja koneeseen kohdistuvia kokonaiskustannuksia.

tuotetunnus (SKU) 7523947 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Harja ja imusuulake: Harja ja imusuulake voidaan irrottaa helposti puhdistusta varten ja suulakekumit voidaan vaihtaa ilman työkaluja.

BMS (Battery Management System): Sisäänrakennettu latauslaite ja suljetut huoltovapaat akut. Järjestelmä estää akkujen syväpurkauksen ja valvoo automaattiseti akkujen latausta. Akkujen lataus on helppoa ja niiden elinikä kasvaa.

Pesuliuoksen määrän säätö: Pesuliuoksen määrää voidaan helposti säätää lattiamateriaalin ja likaisuusasteen mukaan.

Kahva: Ergonomisen kahvan korkeutta voidaan säätää ja sitä voidaan käyttää myös vaapaasti liikkuvana.

Lisätiedot

Paino 50 kg
Mitat 79 × 45 × 43 cm
Teoreettinen suorituskyky

1140 m2/h

Työleveys

38 cm

Imusuulakkeen leveys

55 cm

Pudasvesi-/likavesisäiliön tilavuus

10 L/10 L

Jännite

25.2 V

Akkujen kapasiteetti/ajoaika

29 Ah/ > 1tunti

Paino käyttövalmiina

50 kg

Mitat(pxlxk)

79x45x43cm

Harjapaino

11 kg

Melutaso

<70 dB(A)